Feedback

Erik Scholten, directeur First Care veiligheidstrainingen en advies:

 

'Redbrick media heeft voor First Care veiligheidstrainingen en advies op zeer professionele wijze een promotiefilm gemaakt.

Het is een prettig bedrijf met korte lijnen. Ze luisteren naar de wensen van de opdrachtgever waardoor er een maatwerk product geleverd wordt. Ook verzoeken tot aanpassingen tijdens de montage van de film worden begrepen en doorgevoerd.

Kortom: een prettige en professionele partij om mee samen te werken.'

 

 

Annie van den Boogaard, docent / mentor Koning Willem I College:

 

N.a.v. Aftermovie kapperswedstrijd:

Allereerst wil ik jou en je team ontzettend bedanken voor de spontane en deskundige inzet. De video is een groot succes en ieder zowel studenten en docenten vinden hem erg mooi. We hopen in de toekomst dat we nog van jullie diensten gebruik mogen maken.

 

 

Max van Gelder, student:

 

Mijn naam is Max van Gelder en ik zit op dit moment in mijn 4e jaar van de opleiding commerciële economie bij Avans Hogescholen. Ik heb al drie jaar  lessen Spaans gevolgd en heb altijd moeite gehad met het vak Spaans. Ik haalde mijn examens altijd net met een zesje. Dit blok had ik een sollicitatiegesprek in het Spaans wat ik de eerste keer niet gehaald had. Toen heb ik besloten om Spaans bijles te nemen bij Trudy van Dommelen. Na twee bijlessen Spaans werd het mij een stuk duidelijker en heb ik zelfs een 8 gehaald voor mijn herkansing! Mijn hoogste punt voor Spaans in 3 jaar tijd! Ik zou daarom zeker Trudy van Dommelen aanraden voor bijles als jezelf ook moeite hebt met het vak Spaans!

 

 

 

 Sylvia T. (53) - Volgt de webbased cursus Frans voor beginners:

 

‘Het is een laagdrempelige manier van leren. Het leerrendement is hoger doordat je met de online cursus makkelijker door het boek heen gaat. Het stimuleert om te leren.Ook is het aantrekkelijk om de oefeningen in je eigen tijd, nog even door te nemen’.